USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Belediye başkan adayı Erkan İkikat, Gazetemize ziyarette bulunarak Gazetemiz Sahibi İlhan Uluözlü ile Çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Belediye başkan adayı Erkan İkikat, Gazetemize ziyarette bulunarak Gazetemiz Sahibi İlhan Uluözlü ile Çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
16-11-2013 10:40
Google News

İkikat, amaçlarını Tokat’ı layık olduğu konuma getirmek, sorunlarını çözmüş hedefleri olan bir marka şehir olma yolunda çalışmalar yapmak ve özelliklede İnsan odaklı çalışan  bir belediye yapma yolunda çalışmalar yapacağını dile getirdi.

30 Mart 2014 yerel belediye seçimler de Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Belediye başkan adayı Erkan İkikat, çalışmalarına başladı.

Gazetemiz ziyaretinde çalışmalar hakkında bilgi veren İkikat hedeflerinin Tokat’ın bütün sorunlarını çözmek olduğunu söyledi.

İkikat, Tokat belediyesi zbir yer şuan için baktığımızda yapılmayanlardan dolayı. Aslına bakılırsa da yapılmayacak bir yerde değil , burada hizmet ürettiğin zaman çözümsüzlük diye bir şey olmaz her şey çözülebilir. Bunun bir çok örneği çevremizde var. Bunlar içinde baktığımızda Erbaa ve Niksar ilçelerimiz var iktidarda olmasak bile bir çok şeyi başarmış  halkın içinde olmuş huzur için de birtam oluşturulmuş belediyelerimizde var. Tokat neden böyle olmasın. Tokat için iyi hizmet edeceksek bir şeyler katabileceksek, vizyonumuz var biz bu göreve talibiz. Çalışmalarımızı genel merkezimizden bu görevi aldıktan sonra çalışmalarımıza başladık. Bu noktada öncelikli olarak kamuoyunun gözü kulağı olan basınımızı ziyaretle başladık.

Vaat edipte yapamayacağımız hiçbir şey olmayacak.

Tokat için düşündüğümüz kısata ve uzun vadeli projelerimiz var. Benim mesleğim  gereği bu işlerin içinden gelen biriyim. Tokat merkezde başta olmak üzere çevre illerde de çalışmalarım oldu. Oradaki yapılanları görüyoruz sonrasında Tokat’a geldiğimizde üzülüyoruz. Neden benim memleketimde bu çalışmalar yok diye. Maalesef memleketimizin gelmiş olduğu durumtada. Tokatta vaat edilip de yapılmayan işleri gördüğümde  benimde bu işi yapabileceğim umudu daha da artıyor.

Tokat’ın Çözülmeyecek hiç bir sorunu yok.

Tokat’ın sorunları konumunda ulaşımdan tutun otopark, içme suyu, alt yapı sorununa kadar bir çok sorun çözülmeyi bekliyor. Tokatta alt yapı noktasında çok kötü bir durumda  uzun zamandır alt yapıya hiç dokunulmadı. En son Eski belediye başkanı rahmetli Hüdayi Sayıbaş zamanında  alt yapı ile ilgili bir çalışma yapıldı. Aslına bakıldığında Alt yapı göze görülmez ama belediye başkanlarının kolay cesaret edebileceği bir şey değildir. Zbir şeydir ama bu sorun mutlak ve mutlak çözülmesi gereken bir sorundur. Örnek verecek olursak yakınımızda Erbaa var muhalefet  partisinin elindeki bir belediye. Bütün sorunlarını  çözmüş geleceğe sorunsuz bakabiliyor.

Trafiğe çare olsun diye yapılan ferforje çalışmaları sökülecek.

Tokat’ın en büyük sorunlarından biride ulaşım noktasındaki sıkıntı. Mevcut belediye bu noktada şehrimizin en işlek ve ulaşımın en  çok yükünü çeken caddemizi ikiye bölerek  sıkışıklığı getirmiş olduğu sorun  bence daha da artırdı. Maalesef ki trafiğin akışı sırasında bir ambulans bir itfaiye araçları geçmekte sıkıntı yaşıyor. Biz belediyeyi kazandığımızda İl başkanımızın da dile getirdiği gibi bu sorunu en kısa zamanda çözeceğiz.

Tokat’ın yerinde dönüşüme ihtiyacı var.

Belediyecilik  sosyal bir olay. Eğer bir yerde sıkıntı sorun varsa bu belediyeyi ilgilendirmiyolsa bile sosyal anlayış noktasında o işe önderlik eder. Çözümü ile ilgili çözümler üretir. Tokat’ımız da yeni çıkan kentsel dönüşüm projesinde uygulama ve geliştirme noktasına çok büyük bir ihtiyacı var bu noktada Tokat’ın hem çehresini değiştirecek hem de bilindiği gibi deprem kuşağında olması nedeni ile depreme dayanıklı yapıların oluşturması noktasında  modern bir kent görüntüsü çizmek adına çalışmalara mutlaka önem verilmelidir. Özellikle Tokat’ta uygulanacak kentsel dönüşümün mutlaka ve mutlaka içinde oturan insanların rızası alınarak yerinde uygulanarak yapılması gerekir.bu noktada belediyelere çok iş düşüyor.  Bununla ilgili hem partimizin hem de bizim çalışmalarımız noktasında projelerimiz var.

Yapacağın projelere Tokatlıdan çok önce kendimiz inanmalıyız.

Tokat’ın yeni yeni projelere ihtiyacı var. Ama en başta yapılabilecek insanları memnun edebilecek projelere ihtiyacı var. Çıkıp insanlara 60-70 projem var deyip insanları beklenti içine soktuktan sonra bunları yapmamak insanların gözündeki güvenirliği azaltır. Öncelikle yapacağınız şeye kendiniz inanmalısınız. Sonra insanları bu projelere çalışmalara inandırmanız kolay olur.

Bizim öncelikli değerimiz insanımız olacaktır.

Bizim en büyük hedeflerimizden biride insanlarımızı kazanmak olacak. Hizmet mutlaka ve mutlaka olacaktır. Ama öncelik insanlarımız olmalı. Belediyemiz sabah gelip akşam evimize gideceğimiz bir yer değil halkımızın her saat her an bizimle olabileceği bir makam olacaktır. İnsan odaklı insan merkezli çalışmalarımız bizim olmazsa olmazlarımızdan olacaktır. Bizim hedefimiz hiçbir zaman parti noktasında değil tüm halkımızı kucaklayacak şekilde olacaktır. Bizim çalışmalarımızın tamamı kendi tabanımızı kazanmak adına değil bütün kesimin desteğini alma noktasında olacaktır.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45